Kipróbált és népszerű ételreceptek és italreceptek a magyar és a nemzetközi konyha világából.
Minden, ami a főzéssel kapcsolatos!

Spenótleves

Elkészítési idő: 45 perc

Hogy tetszik másoknak:

Nehézség:

Hozzávalók:

20 dkg spenót,
2 evőkanál olaj vagy 2 dkg zsír,
3 dkg liszt,
1 tojássárgája,
1 kanál tejföl,
só,
citromlé.

Elkészítés:

A spenótot jól megmossuk, nyersen megvagdaljuk
és forró zsírban kevés sóval fedő alatt puhára pároljuk. Amikor
zsírjára sül, liszttel lehintjük, először hideg, aztán meleg
vízzel engedjük fel, jól felfőzzük és a tojássárgájára, tejfölre tálaljuk.
Pár csepp citromlével ízesítjük. Nagyon kellemes, üde
tavaszi leves. Pirított zsemlekockát adunk hozzá.

Értékelje Ön is!

Kérjük jelentkezzen be az értékeléshez!

Hozzászólások

Még nincs hozzászólás, legyen Ön az első!



Minden jog fenntartva - Kell egy recept 2012