Kipróbált és népszerű ételreceptek és italreceptek a magyar és a nemzetközi konyha világából.
Minden, ami a főzéssel kapcsolatos!

Kaporleves

Elkészítési idő: 45 perc

Hogy tetszik másoknak:

Nehézség:

Hozzávalók:

egy jó evőkanálra való vágott zöld kapor,
1,5 evőkanál olaj vagy 2 dkg zsír,
2 dkg liszt,
1 dl tejföl vagy 2 dl tej,
1 tojássárga,
só.

Elkészítés:

A zsírból és a lisztből világos rántást készítünk, beletesszük a
kaprot, de ezzel nem pirítjuk, hanem azonnal felengedjük. Miután
felfőtt, 10 percig csendesen főzzük, 1—2 dl forró tejjel kiegészítjük
és tejföllel elkevert tojássárgára tálaljuk. Pirított
zsemlekockát vagy nagy kockára vágott keménytojást adunk
hozzá.

Értékelje Ön is!

Kérjük jelentkezzen be az értékeléshez!

Hozzászólások

Még nincs hozzászólás, legyen Ön az első!



Minden jog fenntartva - Kell egy recept 2012