Kipróbált és népszerű ételreceptek és italreceptek a magyar és a nemzetközi konyha világából.
Minden, ami a főzéssel kapcsolatos!

Burgonyapüréleves

Elkészítési idő: 45 perc

Hogy tetszik másoknak:

Nehézség:

Hozzávalók:

40 dkg megtisztított burgonya,
1 deci tejföl,
1 evőkanálnyi liszt,
4 dkg vaj,
só,
törött bors.

Elkészítés:

A megtisztított, kockára vágott, burgonyát sós vízben olyan puhára főzzük, hogy szinte már szétessen. Ekkor krumplinyomón keresztültörjük, főzővizébe visszatesszük, és a liszttel elhabart tejföllel besűrítjük. Megborsozzuk, és legutoljára beledobjuk a darabka vajat. Adhatunk hozzá pirított zsemlekockát is.

Értékelje Ön is!

Kérjük jelentkezzen be az értékeléshez!

Hozzászólások

Még nincs hozzászólás, legyen Ön az első!



Minden jog fenntartva - Kell egy recept 2012