Kipróbált és népszerű ételreceptek és italreceptek a magyar és a nemzetközi konyha világából.
Minden, ami a főzéssel kapcsolatos!

Fehérbabos krém

Elkészítési idő: 30 perc

Hogy tetszik másoknak:

Nehézség:

Hozzávalók:

1 csokor újhagyma
1 konzerv fehérbab
kakukkfű

bors
olaj
0,5 húsleveskocka

Elkészítés:

Az újhagymát felaprítom és egy kevés olajban egy kis lábasban megpárolom. Hozzáöntöm a lecsöpögtetett babot, felöntöm annyi vízzel, amennyi éppen ellepi. Belemorzsolom a leveskockát és felforralom. Lassan főzöm kb. 5 percig. Ízesítem sóval, borssal, kakukkfűvel és nagyobb lángon elforralom róla a folyadékot. Közben kevergetem, nehogy leégjen. Leveszem a tűzről, hozzáöntök kb. ½ dl olajat és összeturmixolom.


A receptet azila.gportal.hu küldte be. Köszönjük!

Értékelje Ön is!

Kérjük jelentkezzen be az értékeléshez!

Hozzászólások

Még nincs hozzászólás, legyen Ön az első!



Minden jog fenntartva - Kell egy recept 2012