Kipróbált és népszerű ételreceptek és italreceptek a magyar és a nemzetközi konyha világából.
Minden, ami a főzéssel kapcsolatos!

Spenótos pogácsa

Elkészítési idő: 1 óra

Hogy tetszik másoknak:

Nehézség:

Hozzávalók:

50 dkg liszt
10 dkg friss spenót
2 tojás sárgája
1 dl tejföl
25 dkg Ráma
3 dkg élesztő
1 dl tej
1 dkg cukor
3-4 gerezd fokhagyma

tojás a tetejére

Elkészítés:

A margarint a liszttel összemorzsolom. A cukros tejben felfuttatom az élesztőt, majd a liszthez adom a sóval, a tojássárgájával, a reszelt fokhagymával, és a tejföllel együtt. Összegyúrom. A spenótot apróra vágom, és a tésztába keverem. Langyos helyen a duplájára kelesztem, majd kinyújtom, kiszaggatom, tojással megkenem, és sütőpapíros tepsibe teszem. Hagyom pihenni, míg egy kicsit kel, majd 200 °C-os sütőben megsütöm.


A receptet azila.gportal.hu küldte be. Köszönjük!

Értékelje Ön is!

Kérjük jelentkezzen be az értékeléshez!

Hozzászólások

Még nincs hozzászólás, legyen Ön az első!



Minden jog fenntartva - Kell egy recept 2012