Kipróbált és népszerű ételreceptek és italreceptek a magyar és a nemzetközi konyha világából.
Minden, ami a főzéssel kapcsolatos!

Vasi pecsenye

Kategória: Receptek/Főételek
Elkészítési idő: 1,5 óra

Hogy tetszik másoknak:

Nehézség:

Hozzávalók:

tarja vagy karaj
tejföl

fokhagyma
bors
pirospaprika
liszt
olaj

Elkészítés:

Legjobb tarjából készíteni (nekem most sajnos csak karaj volt itthon). A húst kiklopfolom, sózom. Tejfölbe sót, sok fokhagymát, borsot és pirospaprikát keverek. A tejföl a hús mennyiségétől függ. Én 8 szelet karajhoz kb. 2 dl tejfölt, 3-4 gerezd fokhagymát használtam és annyi pirospaprikát, hogy jó rózsaszínű legyen. A hússzeleteket vastagon bekenem és egy jól záródó dobozban a hűtőbe teszem a sütésig. Ha áll pár órát, attól csak jobb lesz, de már készítettem pihentetés nélkül is. Lisztbe pirospaprikát keverek, ebben megforgatom a húst, és bő olajban megsütöm.


A receptet azila.gportal.hu küldte be. Köszönjük!

Értékelje Ön is!

Kérjük jelentkezzen be az értékeléshez!

Hozzászólások

Még nincs hozzászólás, legyen Ön az első!



Minden jog fenntartva - Kell egy recept 2012