Kipróbált és népszerű ételreceptek és italreceptek a magyar és a nemzetközi konyha világából.
Minden, ami a főzéssel kapcsolatos!

Dinnyebólé

Elkészítési idő: 15 perc

Hogy tetszik másoknak:

Nehézség:

Hozzávalók:

1 db sárgadinnye
porcukor
Maraschino likőr
konyak
1 üveg fehérbor
1 ág citromfű
1 üveg pezsgő

Elkészítés:

Kockákra vágjuk a sárgászöld dinnye húsát, és porcukorral meghintjük, majd locsoljuk Maraschino likőrrel és konyakkal. Öntsünk hozzá1 üveg fehérbort, és 2 órán keresztül lefedve hűtsük.
Tálaláskor behűtött pezsgővel töltjük fel.

Értékelje Ön is!

Kérjük jelentkezzen be az értékeléshez!

Hozzászólások

Még nincs hozzászólás, legyen Ön az első!



Minden jog fenntartva - Kell egy recept 2012