Kipróbált és népszerű ételreceptek és italreceptek a magyar és a nemzetközi konyha világából.
Minden, ami a főzéssel kapcsolatos!

Forró csoki Candida diétázóknak

Elkészítési idő: 15 perc

Hogy tetszik másoknak:

Nehézség:

Hozzávalók:

3 evőkanál kakaó vagy karob por
1/3 mokkáskanál stevia por (stevioside)
2 evőkanál méz
1-1,25 liter gabonatej (zabtej)
1 mokkáskanál őrölt vanília

Elkészítés:

Keverjük össze a kakaó (karob) port és a stevia port egy lábasban. Adjunk hozzá 1dl zabtejet, és keverjük krémes állagúvá. Ezt a krémet fokozatosan hígítsuk fel további 1-1,5dl zabtejjel.
Az egészet tegyük fel a tűzre, adjuk hozzá a mézet és forraljuk lassú tűzön 2-3 percig. Adjuk hozzá a maradék tejet ízlésünknek megfelelő mennyiségben. A végén beletesszük a vaníliát és melegítsük a kívánt hőmérsékletre.

Értékelje Ön is!

Kérjük jelentkezzen be az értékeléshez!

Hozzászólások

Még nincs hozzászólás, legyen Ön az első!



Minden jog fenntartva - Kell egy recept 2012