Kipróbált és népszerű ételreceptek és italreceptek a magyar és a nemzetközi konyha világából.
Minden, ami a főzéssel kapcsolatos!

Zsírtalanítás - kanál, ruha, saláta

Hogy tetszik másoknak:

nincs értékelve

Hogyan zsírtalanítsuk ételeinket?

Többféle lehetőségünk van a zsírtalanításra.
Forró levesek vagy levek zsírját általában kanállal szedhetjük le. Forrás után ugyanis a zsír összegyűlik a folyadék tetején, amit egy kanál segítségével óvatosan össze tudunk gyűjteni.

A felesleges zsiradékot leszedhetjük egy szűrőruha segítségével is, ebben az esetben hideg vízzel nedvesítsük azt meg, majd alaposan csavarjuk ki.

Alkalmas lehet egy salátalevél is a zsírtalanításra, mivel ha azt mártjuk bele a folyadékba, arra ráragad a zsír.


A praktikát Vöri küldte be. Köszönjük!

Értékelje Ön is!

Kérjük jelentkezzen be az értékeléshez!

Hozzászólások

Még nincs hozzászólás, legyen Ön az első!



Minden jog fenntartva - Kell egy recept 2012